logo_rockhabis
razzi_ceo_02

Workshop Ebook bersama Rockers Razzi Rahman

Penyanyi & Penulis 12 ebook dan 2 buku cinta terlaris di Internet sejak 2006

"Cara Menjana Pendapatan & Membina Jenama perniagaan dengan penulisan ebook yang menguntungkan anda!"

Pelajari Teknik Asas & Profesional mencipta ebook yang berpermintaan tinggi di Internet. Serta menggunakan ebook untuk membina jenama dan mempromosi produk/perkhidmatan anda untuk berjaya menjana keuntungan yang berterusan.
Sertailah workshop penuh berilmu dengan kaedah interaktif yang menghiburkan, anda pasti akan teruja!
Bersama Razzi Rahman

testimoni01Salmah Maming : Sebenarnya kadang-kadang kita rasa kita boleh ebook dengan mudah. Tapi bila mengikuti kelas Tuan Razzi Rahman tempohar, banyak jugabenda baru yang tak terfikir oleh kita. Saranan saya, jika anda serius ingin menulis ebook, sebagai permulaan, ikutilah kelas ini, memang berbaloi

Siti Aisyah Musa : Tuan Razzi Rahman, antara part yang paling best adalah 'rakam dan dengar' very interesting. Macam berlakon pun ada. Apa pun, terimakasih di atas segala ilmu yang diberikan.

Solyha Salleh : Banyak ilmu yang dikongsikan. Terbaik...Feeling GREAT!! Banyak idea dah ni. Sangat memberi INSPIRASI. Terimakasih Tuan RR.

Berikut adalah MASALAH-MASALAH yang mungkin anda hadapi...

1. Bisnes untung amat sedikit?

Bisnes anda ada potensi, pernah mendapat untung, tetapi untungnya ciput saja. Tak memadai dengan modal dan masa yang telah diberikan. Bagaimana nak dapat untung lebih?

2. Tak tahu mempromosi produk anda?

Anda telah guna berbagai-bagai cara untuk melariskan produk/perkhidmatan anda, tetapi masih di takuk lama. Anda ingin menambahkan lagi pelanggan dan melariskan lagi jualan, namun tak tahu bagaimana lagi caranya?

3. Susah mendapatkan penerbit buku?

Telah hantar manuskrip buku anda kepada banyak penebit buku tapi tiada satu pun menghubungi anda semula? Hubungi anda, tapi tak berminat?

4. Bolehkah ebook membina jenama?

Bagaimana? tak nampak caranya... sudah menulis berbagai-bagai cara tapi jenama tidak dikenali pun. Bisnes tetap sama dan masih kurang permintaan.

5. Tak pandai jual ebook?

Orang buat ebook, kita pun buat ebook. Orang jual ebook, kita pun jual... tapi tak banyak mana yang terjual, bagaimana cara yang terbaiknya?

6. Nak tulis apa?

Tahu yang ebook telah membantu banyak bisnes, tetapi apa yang telah ditulis dalam ebook itu? Apa pula yang hendak ditulis di dalam ebook untuk bisnes anda?

Jika anda berada di dalam salah satu situasi di atas, Jom! Sertailah Workshop Ebook ini yang telah banyak membantu ramai orang menjana pendapatan dan membina jenama bisnes mereka!

Apa komen mereka yang pernah menyertai workshop ebook ini?...

"Keputusannya mungkin berbeza-beza dan tidak sama"
"Your results may vary"

Bagaimana Ebook boleh membantu anda?

Bina Jenama bisnes anda... masih kurang usahawan-usahawan yang menggunakan ebook untuk menaikkan jenama perniagaan mereka. Jadi inilah masa dan ketikanya untuk anda menjadi PIONEER. Gunakan ebook untuk memperkenalkan bisnes anda ke serata dunia.

Bisnes untung sikit... Gunalah ebook untuk menambahkan lagi keuntungan perniagaan anda. Dengan ebook anda boleh membawa lebih ramai pelanggan dengan memberi info-info yang lebih berkesan, menguntungkan dan menarik perhatian pelanggan.

Ingin mula perniagaan Internet... tetapi tidak tahu nak jual apa? Produk informasi adalah produk paling laris di Internet! Ciptakan EBOOK (produk informasi) yang berkaitan dengan bidang anda dan perolehi pendapatan yang berterusan dari hasil jualannya di Internet.

Anda minat menulis tetapi... Gunakan teknik mudah dan cara terbaik untuk menjual bahan tulisan anda SECARA TERUS kepada pembaca/pembeli dengan ebook! Inilah masanya untuk keluarkan semua bakat dan keistimewaan anda dalam menulis dan bentangkannya dalam ebook yang hanya anda mendapat untungnya!

Tak pandai promosi... Nak bercakap kurang lancar, nak jumpa pelanggan malu, nak promosi segan-segan. Ebook boleh membantu anda. Ciptakan ebook yang penuh dan sarat dengan segala-gala promosi yang anda mahu katakan tapi kelu seribu bahasa itu. Kemudian, sebarkan ke seluruh tempat dan berikan kepada semua bakal-bakal pelanggan anda!

Susah mendapatkan penerbit buku? Mengapa mahu menggunakan cara tradisional (melalui penerbit) jika mereka susah memberi peluang kepada anda. BUAT EBOOK dan anda jadi penulis dan penerbitnya sekali, dan terus menjual. Lagi cepat dan lagi untung!
Tidak ada modal untuk berniaga? Menjual ebooklah jawapannya! Modal sekecil rm2-3 ratus sudah boleh mula berniaga. Satu industri perniagaan yang hampir tidak perlu menggunakan modal langsung untuk membuat untung.

Tapi saya bukan nak jual ebook... Ya, anda menjual produk / perkhidmatan tidak ada kena mengena dengan penulisan! Namun... Ebooklah yang akan membantu anda. Dengan ebook anda boleh mencipta katalog, broschure, senarai produk atau perkhidmatan anda dengan lebih cantik dan menarik. Sehingga pelanggan-pelanggan akan lebih mudah membuat pembelian.

Dapat royalti ciput, Rm1 atau RM2 sahaja? Memang menjual buku melalui penerbit buku, penulis dapat 'seciput je' royaltinya. Menjual ebook terus kepada pembeli adalah jauh lebih baik kerana semua keuntungan pergi kepada anda!

Apa lagi komen peserta-peserta lalu?...
testimoni
"Your results may vary"
logo_rockhabis

Untuk maklumat lanjut sila hubungi Encik Amirul Haffizi, Trainer IKSB di 03-77292277 atau Whatsapp 0197887303

Razzi Rahman @ Brother Love
Ingin mengetahui lebih lanjut tentang Workshop Ebook ini? Mahu mencipta ebook yang menjana pendapatan lebih? Ingin ketahui rahsia-rahsia mencipta pendapatan berulang dan keuntungan penuh melalui ebook?          
Apa kata kenali dulu penulis ebook yang terus laris di pasaran selepas lebih 10 tahun ini...
1media
RazziRahman adalah pelajar paling awal yang mendapat bimbingan terus dari Jutawan Internet Irfan Khairi lebih 9 tahun yang lalu. Semenjak itu, dengan berbagai ilmu yang dipelajari dari Irfan Khairi, Razzi Rahman sudah berjaya menjadi usahawan online dan menjual produk ke seluruh dunia. Namun kepuasan sebenar yang amat dirasai adalah apabila beliau dapat menjadikan minat dan kegemaran dalam bidang penulisan, sebagai satu lagi cabang pendapatan lumayan di mana kini Razzi telah dapat menerbitkan 2 buku motivasi dan 12 ebook terlaris di internet, hasil dari bimbingan rapat dan mentoring jitu, Irfan Khairi.
bukunota
ebooks
Buku Kamus Cinta dan Nota Cinta serta 12 ebook-ebook cinta yang terus laris terjual di internet.
1_ebooks2
Persahabatan antara Irfan Khairi dan Razzi Rahman bukan sahaja sebagai Sifu kepada pelajarnya tetapi juga sebagai partner di dalam bidang muzik. Razzi yang dulunya penyanyi pernah pula menerbitkan album single ke 3 bersama Irfan Khairi yang mana lagu KERANA ciptaan Irfan Khairi sendiri telah menjadi lagu hit dan mendapat tempat teratas di corong-corong radio.

Kini, Razzi Rahman yang telah berkerjasama dengan Irfan Khairi dalam berbagai-bagai projek sejak dulu lagi, akhirnya telah menyertai syarikat Irfan Khairi Sdn Bhd dan telah menjawat jawatan sebagai Chief Executive Office (CEO), Graphic Designer dan juga menjadi ketua editor Majalah IK serta menjalankan kelas-kelas siri iclass bimbingan di bawah kelolaan IKSB.

Pengalamannya dalam menghasilkan 2 buku dan 12 ebook dengan berbagai tajuk membuatkan beliau seorang yang arif dalam bidang penghasilan bahan informasi dan rekabentuk ebook. Ditambah pula dengan kredibiliti Razzi Rahman sebagai Graphic Designer dan ketua editor Majalah IK milik syarikat Irfan Khairi sdn bhd.

Di dalam Workshop ebook ini, Razzi bukan sahaja mendedahkan Teknik ASAS menghasilkan bahan informasi (ebook) yang terhangat di pasaran, tetapi juga, akan mendedahkan Teknik PRO cara terbaik menjual produk informasi tersebut di Internet untuk mendapat keuntungan yang maksima! Memang tidak disangkalkan lagi, Workshop Ebook bersama Rockers Razzi Rahman ini adalah yang paling menyeluruh perkongsiannya dan yang cukup memberi manfaat kepada semua usahawan.

duo2
1_media

Untuk maklumat lanjut sila hubungi Encik Amirul Haffizi, Trainer IKSB di 03-77292277 atau Whatsapp 0197887303

Siapa yang PATUT sertai workshop ini?

"Sekiranya anda tergolong dari lapisan ini, saya cadangkan anda sertai workshop ini. Siapa tahu secebis ilmu yang dikongsikan nanti,
boleh mengubah hidup anda dan memberi banyak keuntungan serta manfaat kepada anda."

Usahawan Online : Rugi rasanya jika anda sebagai usahawan online tetapi tidak menggunakan ilmu ebook untuk memperluaskan lagi pasaran bisnes anda. Inilah masanya, sambil mempromosi ebook, boleh menambah pendapatan sampingan.

Graduan : Jika anda adalah graduan dan masih belum bekerja, tetapi ingin menjadikan Internet sebagai sumber pendapatan, ebook industri adalah satu sumber terbaik buat anda.

Pelajar-pelajar IPTS : Ingin mendapat pendapatan sampingan yang berpanjangan? Sertailah workshop ebook ini dan ketahui caranya menjana pendapatan dari industri menarik ini.

Penulis : Anda memiliki idea untuk membuat buku, tapi gusar tidak ada penerbit yang mahu menerbitkan karya anda? Inilah masanya anda ketahui ilmu mencipta ebook terlaris, andalah penulisnya dan andalah penerbitnya!

Pemilik perniagaan : Ketahuilah, yang ebook juga boleh membantu perniagaan anda yang sedia ada, juga yang di atas talian!

Golongan pesara : Jika anda dari golongan pesara, berniaga ebook pastinya akan menjadi satu industri istimewa buat anda. Kerana anda pekerjanya dan andalah boss! Keuntungan sepenuhnya milik anda!

Blogger : Selain mendapat income di blog dari hasil pengiklanan, anda patut involved dalam industri ebook yang pastinya akan menambah pendapatan sampingan anda.

Suri rumah : Perniagaan ebook dan sumber pendapatan darinya amat sesuai bagi anda yang ingin memulakan perniagaan sampingan dari rumah.

Dia yang punya idea : Yes, anda... anda yang punya berbagai idea, apa kata anda muatkan kesemua idea-idea power anda itu ke dalam ebook dan dapat keuntungan darinya. Rugi jika dibiarkan begitu saja.

SESIAPA SAHAJA... yang ingin berkongsi ilmu dan pengalaman, yang mahu menjana pendapatan sampingan, yang mahu meluaskan pasaran, yang mahu melebarkan sayap ilmu, yang mahu menyampaikan maklumat ke seluruh dunia... ANDA PATUT SERTAINYA!
Cover_Mockup
12 kebaikan menjual ebook di Internet!
1. Produk terhangat di pasaran.
Pengguna Internet paling ramai menggunakan internet untuk mencari informasi. Ini bererti, permintaan untuk informasi di Internet adalah amat tinggi. Oleh itu, menjual informasi di Internet adalah menjual sesuatu yang sedia berpermintaan tinggi (terhangat di pasaran)
3. Tiada pesaing yang tepat
Sekiranya anda mencipta produk informasi, produk itu adalah ciptaan milik anda dan tidak mempunyai pesaing. Anda menjual produk informasi yang unik tanpa pesaing. Sekiranya anda menjual produk seperti handphone, ipod, buku atau sebagainya yang sedia ada di pasaran, pastinya, produk-produk tersebut mempunyai pesaing usahawan yang lain. Orang lain pun boleh jual juga produk fizikal yang sedia ada!
5. Cepat untuk disiapkan
Dengan komitmen dan usaha, ia boleh mengambil masa satu bulan (atau kurang) untuk menyiapkan satu ebook. Anda terus boleh buat ebook dan mempunyai produk informasi yang akan memberi anda pulangan sampai bila-bila sahaja selagi ianya di pasarkan.
7. Cepat untuk dipasarkan
Untuk memasarkan ebook, jangkamasa yang diambil adalah cepat. Maksudnya, apabila sudah siap menulis dan merekabentuk layoutnya, anda tidak perlu menunggu proses printing. Anda boleh terus ciptakan ebook tersebut dan boleh terus pasarkan. Berbeza dengan buku tradisional, selepas menulis, penulis perlu mencari penerbit. Penerbit pula akan memproseskan buku tersebut dan mendapatkan pengedar. Pengedar akan mengedarnya ke kedai. Sering kali mengambil masa berbulan-bulan lamanya untuk buku sampai ke pasaran.
9. Anda kawal sepenuhnya
Tiada perlu bergantung pada sesiapa, kerana perniagaan ebook anda milik anda sepenuhnya. Sekiranya menjual produk, kita perlu bergantung pada pengeluar, pengedar, pemborong, penghantaran, dan sebagainya. Pada bila-bila masa sahaja, boleh berlaku kesilapan dan mengganggu perniagaan. Menjual informasi berformat ebook, anda kawal sepenuhnya, anda pekerja andalah bossnya!
11. Boleh menjalankan perniagaan di mana sahaja
Menjalankan perniagaan menjual produk, anda tidak boleh menjalankannya di mana sahaja (melainkan mempunyai pekerja untuk uruskan penghantaran). Tetapi, menjual informasi dalam format ebook, anda boleh menjalankan perniagaan dari mana sahaja. Dengan membawa laptop, balik kampung raya atau bercuti di luar negara, perniagaan boleh terus dijalankan pada bila-bila masa sahaja dan di mana sahaja kerana stok anda adalah file digital.
2. Sangat untung!
Ia hanyalah file digital sahaja. Ertinya, kalau anda jual ebook anda pada harga RM10, maknanya, RM10 lah untung anda. Kalau jual pada harga RM20, maka RM20 lah untung anda. Kalau jual pada RM50, maknanya, RM50 lah untung anda untuk setiap belian. Semua keuntungan pergi kepada anda.
4. Memudahkan pembeli
Menjual ebook melalui Internet memudahkan pengguna/pembeli oleh kerana mereka tidak perlu bersusah payah pergi ke kedai buku untuk mencari informasi. Dari keselesaan rumah sahaja, pengguna dapat melayari laman web anda dan membeli informasi yang dicari.
6. Tidak perlu menyimpan stok
Menjual produk buku, memerlukan anda menyimpan stok. Contoh, sekiranya anda hendak menjual buku di Internet, pastinya anda perlu menyimpan stok-stok buku. Tetapi, dengan menjual ebook, anda tidak perlu menyimpan stok, oleh kerana ia hanyalah file digital kecil yang tersimpan di komputer anda.
8. Terlalu banyak topik ebook yang belum ditulis- terutamanya pasaran Malaysia!
Masih terlalu banyak ruang untuk ebook di Internet, terutamanya untuk pasaran Malaysia. Ebook mengenai cara bermain golf belum ada, ebook mengenai cara main sepak takraw belum ada, ebook mengenai mempertahankan diri dengan silat belum ada, ebook mengenai bagaimana wanita boleh belajar skill-skill asas mempertahankan diri pun tiada lagi. Ebook mengenai mencantikkan rumah mengikut citarasa Malaysia pun belum ada. Ebook mengajar graduan bagaimana hendak menghadapi temuduga kerja pun tiada di pasaran… dan senarainya berterusan! Terlalu banyak ebook (berbahasa Malaysia) yang masih belum ditulis. Dan sekiranya anda pertama di fikiran, anda akan jadi pioneer dan ramai akan ingat perniagaan informasi anda!
10. Residual income/passive income (pendapatan berterusan)
Residual income yang bermaksud buat kerja sekali, pendapatan datang berkali-kali. Apabila kita menulis satu ebook, mungkin mengambil masa 1 bulan, tetapi, kita boleh menjana pendapatan darinya untuk bertahun-tahun akan datang!
12. Terlalu banyak idea = Multiple source of income (aliran pendapatan berganda)
Terlalu banyak idea-idea ebook boleh ditulis. Ini bererti, simpanan produk kita untuk masa hadapan sudah sedia ada. Tinggal tunggu masa untuk menciptakan sahaja. Ini juga memberi multiple source of income!

Dari pengalaman mereka yang pernah join workshop ini...?

1salmah
1sazhar
1sitiaishah
1soliha
1srosli
"Keputusannya mungkin berbeza-beza dan tidak sama"
Razzi Rahman @ Brother Love

Antara pelajar-pelajar yang telah menyertai workshop ebook

14976924_1248701708523327_2991807944251018371_o
15025136_1246932082033623_3834199154555582114_o
15000833_1247765708616927_2491512449393457560_o
15110264_1255132454546919_3290239146855194528_o
15042128_1253499741376857_1504068984980099846_o
15171292_1268515726541925_595184325894156645_n
logo_rockhabis
Di Workshop Ebook bersama Razzi Rahman ini anda akan pelajari...

MODULE 1 : IDEAS

  • Bagaimana hendak menjana idea khas untuk mencipta ebook terbaik
  • Bagaimana hendak menjadikan minat/industri kita sendiri sebagai produk informasi
  • More Ideas untuk mencipta ebook yang sedia mempunyai permintaan tinggi
  • Keluarkan bukan satu idea, tetapi banyak.
  • Bukan hanya untuk hari ini tetapi untuk jangkamasa yang panjang!

MODULE BONUS : PENULISAN gaya SANTAI

  • Pelajari cara menulis apa sahaja dengan gaya santai dan spontan agar ramai mahu membaca
  • Ketahui berbagai teknik-teknik menulis hebat yang mudah untuk anda ikuti
  • Ketahui rahsia-rahsia gaya ayat menarik untuk menjadikan anda seperti pro yang easy going
  • Anda tidak perlu pandai menulis untuk menjadi seorang penulis yang hebat!

MODULE BONUS : REKABENTUK

  • Anda akan pelajari design ebook cover yang paling awesome!
  • Anda juga akan ditunjukkan layout setiap mukasurat ebook yang terbaik
  • Bagaimana rekabentuk website ebook yang menjual dan format yang pasti menarik pelanggan membeli dan seterusnya menjadi followers tegar!
  • Anda akan didedahkan dengan rekabentuk keseluruhan ebook profesional

MODULE 2 : CREATE

  • Belajar menghasilkan reka bentuk ebook secara profesional dan advance
  • Ketahui berbagai format ebook yang menepati pasaran semasa
  • Bagaimanakah teknik menulis sebuah ebook? (Berbeza dari menulis buku biasa!)
  • Strategi menghasilkan ebook dengan pantas - 2-3 serentak!

MODULE 3 : PACKAGE

  • Program apa nak digunakan?
  • Berapa nak letak harga?
  • Berapa mukasurat? Semua terjawab di dalam modul ini.
  • Bagaimana mencipta ebook yang mudah untuk membaca dan guna di mana saja

MODULE 4 : PEMASARAN "YouBLAST"

  • Bagaimana menjual produk ebook di internet dengan meluas?
  • Teknik terbaik menjual ebook, walaupun di Internet, ada banyak informasi percuma
  • Tingkatkan kredibiliti anda sebagai pakar dan penulis ebook agar orang percayakan anda dan membeli ebook anda!
  • Bagaimana hendak menarik orang membeli ebook kita strategi B-L-A-S-T! dan banyak lagi!
Bersama Razzi Rahman

Sertai workshop ebook sekarang dan hadiah-hadiah ini menjadi milik anda!

4 Bonus PERCUMA... kesemua bernilai Rm500 untuk anda!

1free_02BONUS #1 (Value RM50) - Ebook 88 Wanita - Cara wanita mudah diminati lelaki. Lelaki mengenal & bahagiakan wanita! - ebook ini diberi PERCUMA kepada peserta workshop! ;)

Style : Majalah
88 Muka surat

ebook_manBONUS #2 (Value RM50) - Ebook 101 Cara Memikat Lelaki "How To Keep Your Man" - ebook saya ini diberi PERCUMA untuk anda sebagai contoh rujukan menghasilkan ebook anda sendiri very soon! ;)

Style : Buku Tip
109 Muka Surat

Bonus #3 - 10 ebook templates  (Value RM300) - Berbagai-bagai jenis ebook templates untuk anda! Ada photobook style, enota, ebroschure, enovel dan macam-macam lagi khas untuk 'KICK STARTS' projek ebook anda, 'FULLY CUSTOMISED' boleh mengikut citarasa anda dan mudah saja, masukkan content, siap! Kesemuanya PERCUMA jika anda menyertai workshop ebook hari ini!
promo_templates
Bonus #4 - Gift Voucher  (Value RM100) - Tambah lagi Free gift, kali ini gift VOUCHER, bernilai RM100 untuk digunakan dalam pembayaran yuran kemasukan workshop ebook ini nanti. Yup, potong RM100...WOW!
voucher_100

Dan berbagai-bagai hadiah misteri untuk dimenangi!

1shazura
1sjud
1salin
1suhida
"Keputusannya mungkin berbeza-beza dan tidak sama"

***********************************************************************

Penyertaan Workshop ini adalah EKSKLUSIF & TERHAD

DAFTAR SEKARANG...dan dapatkan 4 FREE GIFT bernilai RM500

Masa hanya tinggal...

logo_rockhabis
Workshop Ebook bersama Rockers Razzi Rahman
(Teknik Asas + Pro)
Date : 4 March 2017, Sabtu
Time : 9.30am to 5.00pm (1 hari)
Venue : Ruang @ IKSB, Mutiara Damansara (berhampiran Curve/Ikea)

Butiran pembayaran

Bank-in / Online Banking

  • Bank : Maybank
  • No akaun : 153038976641
  • Nama : Mohd Abdul Radzi b. Ab. Rahman
  • Yuran Penuh : RM300 tapi tunggu...

Jika daftar hari ini, anda akan dapat...

  • Free Gift #1 - ebook : Value RM50
  • Free Gift #2 - ebook : Value Rm50
  • Free Gift #3 - 10 ebook templates : Value Rm300
  • Free Gift #4 - Gift Voucher  Potongan RM100
  • (- gift voucher Rm100) :: Rm300
  • Yuran RM200 sahaja
"Anda untung! Jom sertai sekarang..."
*PENTING : Selepas membuat bayaran, sila attach bank slip yang di scan (Atau screen shot Online Transfer) dan email ke razzirahman@yahoo.com dengan tajuk email "Workshop Ebook RR"
NYATAKAN bersama maklumat berikut :-
- Nama Penuh Anda
- email address
- Nombor telefon bimbit
- Jumlah Peserta
- Jumlah Bank-in

'CONFIRM' kan penyertaan anda, SAHKAN pembayaran dengan menghubungi :-

Encik Amirul Haffizi, Trainer IKSB di 03-77292277 atau Whatsapp 0197887303

Workshop ebook ini dibawa oleh Irfan Khairi Sdn Bhd
iksb