logo_rockhabis

Anda 'jammed' untuk DESIGN eBOOK sendiri?

razzi_ceo_02

Biar Razzi Rahman yang design untuk anda!

Singer, Author & Head Designer Irfan Khairi Sdn Bhd

"Anda sudah edit, dah adjust, tapi tak cantik-cantik jugak. Dah cuba berbagai teknik tapi masih tak menarik... sedih sungguh :("

Adakah anda berada dalam situasi ini?

  • Isi kandungan dah siap, intro dan ending dah cantik, tip-tip menarik, tetapi tak tahu nak rekabentuk ebook macamana?
  • Mungkin anda terpaksa bersama keluarga. Tiada ruang masa lagi untuk anda fokus hanya untuk design satu image?
  • Mungkin anda cukup keletihan dengan tugas seharian, tak sempat lagi nak buat design cantik-cantik?
  • Idea ada, tahu apa nak buat, tapi bila design, tak cantik gambarnya. kurang menarik, dah reka banyak kali tapi masih tak menonjol?
  • Sudah berkali-kali cuba usaha yang terbaik tapi tetap tak memikat designnya. Anda sendiri rasa tak suka, perlu khidmat profesional?
  • Mukasurat-mukasurat juga perlu nampak rapi dan kemas. Tetapi anda tidak tahu bagaimana nak buatkannya?
  • Gambar-gambar yang dimuatkan pula kelihatan tidak profesional, dan kurang menarik, perlu edit profesionally?
  • Cover ebook anda juga mungkin sudah dibuat, idea pun power, tetapi kurang menarik, perlu sentuhan pakar?

Jika anda berada di dalam situasi di atas, anda memang perlu khidmat pakar!

"Anda tidak mahu karya anda nampak murah, tak berkualiti, tiada nilai. Jadi kenalah terbitkan yang terbaik dari segi penampilan keseluruhannya!"

Yes, 'Don't judge the book by it's cover' ...BUT di dalam soal 'ebook selling marketing' pelanggan WILL judge your cover, pelanggan mahukan ia nampak cantik, nampak profesional, nampak power, barulah pelanggan rasa ianya BERBALOI untuk diambil perhatian dan kemudian baru membuat keputusan untuk membeli!

ANDA, TIDAK MAHU...

  • Hasil kerja anda yang amat anda sayangi, dipandang remeh, mahukah anda?  
  • Rekabentuk, rupa paras karya yang begitu dikagumi anda, kini dipandang rendah hanya kerana kurang teliti designnya... mahukah anda?
  • Karya anda yang telah anda simpan selama ini, kini bakal dikeluarkan, dengan penampilan biasa-biasa saja?
  • 'Masterpiece' anda, takkan anda mahu terbitkan dengan cara ala kadar saja?
  • Mahukah anda, hasil penulisan yang bernilai tinggi, penuh bermakna, tetapi tidak dianggap serius, kerana gambar, image, rekabentuk tak berkualiti?
  • Pembaca mahu melihat, kemanakah hala tuju ebook anda jika designnya tak diambil tahu... persepsi juga perlu dijaga
  • Anda tahu tulisan anda bagus, anda tahu tip-tip yang diberi power, anda banyak beri manfaat di dalam ebook anda.... adakah anda mahu ianya terkubur begitu saja?
  • Cover ebook yang cantik, pages yang menawan, gambar-gambar yang menarik, pasti akan menaikkan value ebook anda, anda tidak mahu ianya dianggap tiada value. Jadi kenalah design cantik-cantik

Mengapa kena design cantik?

Mempromosikan produk, perkhidmatan atau ebook sekali pun, dengan image atau poster yang biasa-biasa saja, hanya akan menampakkan bisnes atau projek kita itu juga biasa-biasa juga. Sehinggakan pelanggan tidak timbul rasa ingin tahu. Apatah lagi untuk tertarik dengan barangan atau penulisan kita. Sebab itulah pentingnya untuk kita mempamerkan post, atau image yang cantik dan menarik, kena look professional agar dengan mudah yang melihat akan tertarik dan mulai membuat belian. Sebab itulah DESIGN adalah amat penting!

Tetapi, kalau kita tak pandai... sudah belajar pun masih lagi tak cantik-cantik design. Adakah kita harus meneruskan saja buat sendiri? Bukan kita tidak ada idea, bukan malas tapi sudah cuba berkali-kali, tapi masih di tahap amatur. Mungkin dengan latihan setiap masa, dan setelah berbulan-bulan pasti image yang anda design itu menarik juga nanti.

Namun, MASA pula tidak menunggu kita, jadi nak tak nak... terpaksalah kita guna perekecipta profesional yang boleh lakar, ukir, edit, tulis dan design cantik-cantik dan kelihatan profesional. Barulah tercapai impian kita untuk mengeluarkan produk yang kelihatan POWER, ATTRACTIVE, HEBAT dan orang sekarang selalu guna, 'KABABOM!' :P

confused

Pentingnya DESIGN yang MEMIKAT!

  • Dengan design yang cantik dan memikat, sudah pasti pelanggan bertambah suka dan mudah untuk membeli.
  • Logiknya, tiada orang membeli sesuatu yang tak cantik, tak memikat. Semua orang mahu memiliki yang cantik, yang menawan, yang terbaik!
  • Ebook Design cantik dan memukau adalah salah satu faktor penting untuk mendapatkan pelanggan, malah untuk semua jenis perniagaan.
  • Pentingnya design yang memikat adalah kerana anda mahu memikat semua orang untuk membeli hasil kerja anda.
  • Kadang-kadang, isi kandungan dan cantik dan cukup membantu, brand story pun dah power, tapi hanya kerana design keseluruhan tidak memukau... rasa keinginan untuk memiliki tu kurang, akibatnya... "Beli lain kalilahhh"
  • Ebook cover adalah seumpama wrapper kepada satu hadiah menarik yang berada di dalam. Wrapper tak menarik, hadiah di dalam cantik jadi tak cantik!
  • Gambar-gambar yang dimuatkan juga amat penting untuk dipamerkan secara profesionally. Kalau ikut suka masuk, tak berkualiti maka hasil karya anda juga dengan sendiri dianggap tak berkualiti juga.
  • Sangat penting design yang memikat dan memukau sebenarnya, kerana ia adalah seperti satu AUTO CALL for action untuk pelanggan terus membuat belian tanpa berfikir panjang... "WOW, cantiklah, WOW memikatlah... BELI!"

"Oleh sebab itu anda perlukan profesional designer yang memberi full service DESIGN eBOOK, yang tercantik & berkualiti tinggi!"

PENTING : Kadang kita fikir, design-design ala kadar cukup, tetapi bila 'No Sale' kita mulai tertanya-tanya sebab apa... JAWAPANNYA, "Design anda yang tidak memikat hati pelanggan... that's why NO SALE!" - Sebab itulah kita kena pamerkan design yang nampak 'MAHAL' ini boleh memberi keyakinan kepada pelanggan anda.

Untungnya jika anda mengambil servis kami :-

  • Design yang memikat dan cantik akan memudahkan pelanggan membuat keputusan
  • Menjimatkan banyak masa anda untuk melakukan kerja lain
  • Mendapat sentuhan grafik yang profesional
  • Pelanggan anda lebih yakin dengan design yang berkualiti tinggi
  • Dapat mengelakkan dari design yang tidak betul dan merosakkan jenama anda
  • Pesaing akan ketinggalan jauh bila grafik anda lebih memikat
top

Apa yang kami designkan untuk anda :-

(Kami design kesemuanya dari A to Z, luar dan dalam cara PRO)
  • Setiap mukasurat, kami boleh design mengikut yang anda mahu.
  • Image-image yang mahu dimuatkan juga boleh kami edit dan design cantik-cantik untuk menetapi kehendak pelanggan industri anda.
  • Servis 'Type setting' (rekabentuk kedudukan text di setiap mukasurat) juga kami lengkapkan untuk rupawajah profesional seperti buku-buku, akhbar, majalah dan apa saja sepertinya.
  • Pilihan warna, text, gambar, dan sebagainya juga boleh kami berikan.
  • 3 Ebook Cover (depan, belakang dan dimensional) - sangat penting untuk memberi wajah yang menarik minat pelanggan, pastinya kami designkan untuk anda
  • Seluruh 'look' yang anda suka, akan kami designkan mengikut citarasa anda.
  • COPYWRITING? ya... juga kami boleh uruskan untuk anda!
*EXTRA : Photoshoot Profesional - Optional, boleh pilih sekiranya berminat untuk mengambil gambar cantik dan berkualiti, kami juga menyediakannya.
design

Kami juga DESIGN semua jenis E-Digital seperti ini,

E-book Design
ememikatlelaki
E-Catalog Design
ecata
E-Magazine Design
emag
Untuk Ebook Design (Sama dengan buku design), kita menawarkan servis seperti, rekabentuk layout tersendiri. Image-image editing khas untuk ebook anda. Beberapa ebook cover. Dan sekiranya anda mahu menambahkan servis seperti photoshoot dan copywriting juga disediakan.
Untuk E-Catalog atau Brochure, kesemua image produk akan dilakukan dengan menggunakan gambar-gambar yang berkualiti tinggi sahaja untuk menjaminkan ia kelihatan terang dan menarik pelanggan untuk terus membeli. Pastinya Editing bertaraf profesional. Dan design serta kualiti khas untuk dicetak nanti.
Untuk E-Magazine, layout tersendiri akan diciptakan khas untuk anda. Image-image yang berkualiti tinggi akan digunakan. Type setting setiap content pastinya dengan sentuhan profesional untuk menampakkan majalah anda berkualiti dan hebat. Ia juga boleh dicetak jika mahu.

Kenali "The Designer"

Razzi Rahman adalah CEO/Designer kepada Irfan Khairi Sdn Bhd, syarikat milik Jutawan Internet terkenal, Irfan Khairi. Just a simple guy, really...yang suka berkongsi pengalaman-pengalaman yang boleh memberi manfaat. Razzi juga merupakan penulis buku Kamus Cinta dan Nota Cinta terlaris di pasaran dan juga penulis 12 ebook-ebook cinta yang terus laris terjual di internet.
1_ebooks2
Beliau juga adalah Chief Editor/Designer Majalah Inspirasi Kejayaan (IK), dan semenjak dari dulu, kini dan selamanya, Razzi Rahman adalah seorang penyanyi! Telah menerbitkan 3 album. Dengan lagu-lagu popular, Syakila, Rembulan Kesiangan, Ke Dasar Cinta mu, dan terbaru KERANA bersama Irfan Khairi.
chief
Kepakaran Razzi pastinya adalah di dalam bidang graphic & designing! Dan kini telah bertahun-tahun merekabentuk pelbagai permintaan dari syarikat dan individu untuk membina jenama tampil lebih hebat, menaikkan kredibiliti produk dan memberi kesan 'expensive' kepada setiap sentuhannya.
Razzi Rahman @ Brother Love
Saya di sini untuk Membantu anda!
img03
Jauhkan pesaing-pesaing anda dengan menjadi lain dari yang lain. Banyak yang akan anda dapat pelajari dari Icass Internet Design. Di sinilah bermulanya era baru dalam bidang perniagaan anda. Di sinilah anda mulakan perubahan di dalam perniagaan anda. Di sini anda mulai boleh mengorak langkah jauh dalam mencapai cita-cita untuk menjadi usahawan yang berjaya.
YA....Bersama-sama saya, kita akan mempelajari sedikit ilmu grafik design khas buat perniagaan online, anda bisa mengubah dunia! Perkongsian ini sebenarnya amat peribadi buat saya kerana jarang-jarang sekali saya berkongsi pengalaman dan pengetahuan yang amat berguna ini.
Jangan lepaskan peluang yang amat berharga ini, sertai saya di Iclass Internet Design sekarang! InsyaAllah apa yang saya bimbing anda semua nanti boleh membawa keuntungan dan manfaat kepada perniagaan atau perkhidmatan anda. - Razzi Rahman CEO IKSB, in house Designer IKSB.

***********************************************************************


logo_rockhabis
Servis merekabentuk Ebook, Ecatalog atau Emagazine yang berkualiti tinggi untuk anda!
Tempah servis kami dengan menghubungi :-

Encik Amirul Haffizi, Trainer IKSB di 03-77292277 atau Whatsapp 0197887303

ATAU EMAIL ke RazziRahman@yahoo.com untuk ketahui sebutharga. Terangkan apa yang anda mahu dan kami akan hubungi anda segera.

iksb